Ingrediënten
Meer personen
- 1 appel
- 40 gram havermout
- 140ml amandelmelk
- 1 theelepel pindakaas 100%
- 1 eetlepel rozijnen
Kruiden: Kaneel, koek- en speculaas kruiden
Instructies
- Snijd de appel in kleine blokjes
- Breng de havermout en amandelmelk aan de kook in een pannetje.
- Voeg appelstukjes, kaneel en koek- en speculaaskruiden toe en laat 5-7 minuten zachtjes koken.
- Vind je hem wat te dik? Voeg er een klein beetje water aan toe
- Roer de rozijnen erdoor en warm nog even mee.
- Schep het mengsel in een schaaltje en verdeel de theelepel pindakaas er overheen als topping
- Serveer direct en geniet van dit verwarmende ontbijt!
Opmerkingen
Eet smakelijk!
Tip! Vind je hem wat aan de dikke kant? Voeg een scheutje water toe tot de gewenste dikte
Voedingswaarde
- Portiegrootte: 1
- Calorieën : 345
- Natrium: 0,1 gram (zout)
- Vet: 5 gram
- Verzadigd vet: 0,7 gram
- Koolhydraten: 25,2 gram
- Vezel: 3,8 gram
- Eiwit: 4,7 gram