Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Volkoren naan met groenten en knapperige kipreepjes

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Een goed gevulde lunch die ook prima doorgaat als lichte avondmaaltijd. Met de pittige pesto arrabbiata krijgt dit gerecht nét die extra kick. De groenten en pintobonen zorgen voor vezels en vulling, terwijl de Italiaanse kipreepjes het lekker hartig maken. En het mooiste? Dankzij de airfryer staat deze maaltijd zo op tafel.

  • Totale tijd: 20 min
  • Personen: 2 1x

Ingrediënten

Meer personen
  • 75 gram champignons
  • 10 cherrytomaatjes
  • 1/2 rode ui
  • 150 gram pittige rauwkost (of een andere variant rauwkost)
  • 1 blikje biologische pintobonen (165 gram uitlekgewicht)
  • 135 gram Kipfiletplakjes Italiaanse Stijl (Jumbo) (andere kip mag ook)
  • 2 stuks mini naanbrood volkoren (AH)
  • 2 eetlepels pesto arrabbiata (AH)
  • 2 eetlepels Remia Frites lijn knoflook (AH)

Instructies

  1. Laat de pintobonen uitlekken. Snijd de champignons in plakjes, de ui in ringen en halveer de tomaatjes.
  2. Besmeer het brood met een kleine eetlepel pesto arrabbiata.
  3. Beleg met ui, champignons en kipreepjes. Is het brood te vol? Leg de kip ernaast.
  4. Bak het brood in de airfryer ca. 8 minuten op 180 graden.
  5. Serveer met pittige rauwkost, pintobonen, tomaatjes en een eetlepel Frites lijn knoflook.

Opmerkingen

Smakelijk!

Tip: Te pittig? Gebruik minder pesto.

Tip: Maak een bakje in je airfryer van bakpapier.

  • Auteur : SAARS Voeding

Voedingswaarde

  • Portiegrootte: 1
  • Calorieën : 401 kcal
  • Natrium: 2,5 gram (zout)
  • Vet: 10,6 gram
  • Verzadigd vet: 1,5 gram
  • Koolhydraten: 40,6 gram
  • Vezel: 12,1 gram