Ingrediënten
Meer personen
- 75 gram champignons
- 10 cherrytomaatjes
- 1/2 rode ui
- 150 gram pittige rauwkost (of een andere variant rauwkost)
- 1 blikje biologische pintobonen (165 gram uitlekgewicht)
- 135 gram Kipfiletplakjes Italiaanse Stijl (Jumbo) (andere kip mag ook)
- 2 stuks mini naanbrood volkoren (AH)
- 2 eetlepels pesto arrabbiata (AH)
- 2 eetlepels Remia Frites lijn knoflook (AH)
Instructies
- Laat de pintobonen uitlekken. Snijd de champignons in plakjes, de ui in ringen en halveer de tomaatjes.
- Besmeer het brood met een kleine eetlepel pesto arrabbiata.
- Beleg met ui, champignons en kipreepjes. Is het brood te vol? Leg de kip ernaast.
- Bak het brood in de airfryer ca. 8 minuten op 180 graden.
- Serveer met pittige rauwkost, pintobonen, tomaatjes en een eetlepel Frites lijn knoflook.
Opmerkingen
Smakelijk!
Tip: Te pittig? Gebruik minder pesto.
Tip: Maak een bakje in je airfryer van bakpapier.
Voedingswaarde
- Portiegrootte: 1
- Calorieën : 401 kcal
- Natrium: 2,5 gram (zout)
- Vet: 10,6 gram
- Verzadigd vet: 1,5 gram
- Koolhydraten: 40,6 gram
- Vezel: 12,1 gram