Ingrediënten
Meer personen
- 400 gram bami groenten
- 250 gram sperziebonen
- 300 gram kipfilet
- 80 gram spaghetti
- 2 eetlepels sojasaus, minder zout
- 1 theelepel sambal Oelek
- 1 eetlepel olijfolie
- Kruiden: Euroma Garam Masala
Instructies
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Snijd de kip in blokjes
- Verhit een eetlepel olijfolie in een hapjespan of wok, voeg hieraan de kipfilet toe en bak circa 5 minuten
- Voeg de bami groenten, sambal, sojasaus en een flinke eetlepel Garam Masala toe en bak circa 10 minuten op middelhoog vuur
- Kook ondertussen de sperziebonen beetgaar
- Giet de sperziebonen en spaghetti af en voeg toe aan het kip/groente mengsel. Zet het vuur wat hoger en bak de spaghetti en sperziebonen een paar minuten mee
Opmerkingen
Eet smakelijk!
Voedingswaarde
- Portiegrootte: 1
- Calorieën : 472
- Natrium: 0,3 gram (zout)
- Vet: 9 gram
- Verzadigd vet: 1,8 gram
- Koolhydraten: 44,5 gram
- Vezel: 11,7 gram
- Eiwit: 47,4 gram