Ingrediënten
Meer personen
- 160 gram volkoren penne
- 300 gram mager rundergehakt
- 2 uien
- 600 gram verse spinazie
- 2 courgette
- 4 eetlepels Parmezaanse kaas / Parmigiano Reggiano vlokken
- 4 eetlepels pijnboompitten
- 1 eetlepel olijfolie
- Kruiden: italiaanse kruiden en peper
Instructies
- Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snipper de uien en fruit deze in een eetlepel olijfolie circa 5 minuten.
- Voeg het gehakt toe en rulbak dit totdat het gaar is.
- Snijd de courgette in stukjes en voeg toe, bak circa 5 minuten mee.
- Voeg handje voor handje de spinazie toe totdat deze geslonken is.
- Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
- Serveer de pasta met het mengsel en top af met de parmigiono reggiano vlokken en pijnboompitjes.
Opmerkingen
Smakelijk eten!
Voedingswaarde
- Portiegrootte: 1
- Calorieën : 514
- Natrium: 0,9 gram (zout)
- Vet: 23,5 gram
- Verzadigd vet: 7,3 gram
- Koolhydraten: 36,7 gram
- Vezel: 9,0 gram
- Eiwit: 34,4 gram