Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Spinazie met gehakt en parmezaanse kaas

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Totale tijd: 30 min
  • Personen: 4 1x

Ingrediënten

Meer personen
  • 160 gram volkoren penne
  • 300 gram mager rundergehakt
  • 2 uien
  • 600 gram verse spinazie
  • 2 courgette
  • 4 eetlepels Parmezaanse kaas / Parmigiano Reggiano vlokken
  • 4 eetlepels pijnboompitten
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Kruiden: italiaanse kruiden en peper

Instructies

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snipper de uien en fruit deze in een eetlepel olijfolie circa 5 minuten.
  3. Voeg het gehakt toe en rulbak dit totdat het gaar is.
  4. Snijd de courgette in stukjes en voeg toe, bak circa 5 minuten mee.
  5. Voeg handje voor handje de spinazie toe totdat deze geslonken is.
  6. Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan. 
  7. Serveer de pasta met het mengsel en top af met de parmigiono reggiano vlokken en pijnboompitjes.

Opmerkingen

Smakelijk eten!

  • Auteur : SAARS Voeding

Voedingswaarde

  • Portiegrootte: 1
  • Calorieën : 514
  • Natrium: 0,9 gram (zout)
  • Vet: 23,5 gram
  • Verzadigd vet: 7,3 gram
  • Koolhydraten: 36,7 gram
  • Vezel: 9,0 gram
  • Eiwit: 34,4 gram