Ingrediënten
Meer personen
- 400 gram pompoenblokjes
- 400 gram spinazie
- 1 ui
- 80 gram volkoren penne pasta
- 100 gram witte kaas
- 2 eetlepels pompoenpitten
- 1 eetlepel olijfolie
- Kruiden: bieslook en peper
Instructies
- Bereid de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
- Snipper de ui
- Verhit 1 eetlepel olijfolie in een wokpan en fruit hierin het ui in een paar minuten
- Voeg vervolgens de pompoenblokjes toe. Bak dit 5 minuten.
- Voeg daarna handje voor handje de spinazie toe tot deze volledig slinkt
- Verkruimel de witte kaas over het groentenmengsel en warm kort 2 minuten mee
- Verdeel de pasta met het groenten mengsel over de borden en top af met pompoenpitten en de kruiden naar smaak.
Opmerkingen
Eet smakelijk!
Voedingswaarde
- Portiegrootte: 1
- Calorieën : 472
- Natrium: 2,3 gram (zout)
- Vet: 15,2 gram
- Verzadigd vet: 3,1 gram
- Koolhydraten: 46 gram
- Vezel: 7,8 gram
- Eiwit: 18,7 gram