Ingrediënten
- 250 gram champignons
- 50 gram veldsla
- 200 gram spinazie (optioneel: diepvries)
- 1 ui
- 1 teentjes knoflook
- 50 gram blauwe schimmelkaas
- 50 gram zuivelspread light
- 200 gram kipfilet
- 80 gram volkoren pasta
- 1 eetlepel olijfolie
Kruiden: peper en tijm
Instructies
1. Snijd de ui in stukjes, de champignons in plakjes en de kipfilet in blokjes.
2. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
3. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui.
4. Voeg de kipblokjes toe en bak rondom bruin en gaar.
5. Voeg de knoflook en 1/2 theelepel tijm toe en bak kort mee.
6. Doe de champignons erbij en bak tot ze zacht zijn.
7. Voeg de spinazie toe en laat slinken.
8. Roer de blauwe kaas en zuivelspread erdoor tot het mooi smelt.
9. Breng op smaak met peper.
10. Meng de pasta door de saus.
11. Serveer met een handje veldsla voor extra frisheid
Opmerkingen
Eet smakelijk!
Voedingswaarde
- Portiegrootte: 1
- Calorieën : 495 kcal
- Natrium: 1 gram (zout)
- Vet: 19,3 gram
- Verzadigd vet: 8,5 gram
- Koolhydraten: 32,3 gram
- Vezel: 8,9 gram
- Eiwit: 43,7 gram