Ingrediënten
Meer personen
- 1 paprika
- 1 rode ui
- 250 gram peultjes
- 200 gram spinazie
- 2 bosuitjes
- 2 teentjes knoflook
- 250 gram Jumbo Wokgarnalen (diepvries)
- 150 gram Bibigo Gyoza Vegan Korean Style BBQ
- 200 gram kokosmelk 6 %.
- 25 gram Koh Thai Massaman Curry Pasta
- 1 eetlepel Inproba Ketjap Manis 30% minder suiker
- 1 tablet Maggi Groente Bouillon Minder Zout
Kruiden: koriander (gemalen of vers)
Instructies
Voorbereiding: ontdooi de garnalen
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de paprika en ui in stukjes, de bosui in ringetjes (bewaar de helft voor later) en reng de peultjes.
- Meng in een grote schaal de kokosmelk, currypasta, koriander, verkruimelde bouillontablet en ketjap tot een saus. Pers de knoflook erboven uit en roer goed door.
- Voeg alle groenten en de garnalen toe aan de saus en meng alles goed.
- Verdeel het mengsel over een oven schaal en leg de gyoza met de dichtgeknepen kant naar beneden in het groentemengsel, dek af met aluminiumfolie.
- Zet de schaal ongeveer 30 to 45 minuten in de oven.
- Garneer met de achtergehouden bosui-ringetjes.
Opmerkingen
Tip: Voeg voor extra smaak vlak voor het serveren een halve eetlepel sesamolie toe.
Voedingswaarde
- Portiegrootte: 1
- Calorieën : 459 kcal
- Natrium: 3,8 gram (zout)
- Vet: 12,9 gram
- Verzadigd vet: 6,8 gram
- Koolhydraten: 45,7 gram
- Vezel: 10,6 gram
- Eiwit: 35,2 gram